Jelena Despotović: Igramo i za Martu, sigurno je i ona srećna

„Mnogo nam znači ova pobjeda za samopouzdanje. Znale smo koliko je važna utakmica, drago mi je da smo odgovorno pristupile od početka, rezultat je to pokazao”, istakao je 29-godišnji bek

4174 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IHF
Foto: IHF

Iako je igrala samo u 1. poluvremenu, Jelena Despotović je dala četiri gola i najavila da bi mogla da bude veoma važna karika u igru Crne Gore protiv Švedske, eventualno i u nokaut fazi.

„Mnogo nam znači ova pobjeda za samopouzdanje. Znale smo koliko je važna utakmica, drago mi je da smo odgovorno pristupile od početka, rezultat je to pokazao”, istakao je 29-godišnji bek.

Marina Rajčić je imala 11 odbrana, tj. procenat uspješnosti čak 50 odsto, čime je na pravi način odmijenila teško povrijeđenu Martu Batinović.

„Igrale smo dobru odbranu, osjetila je da smo uz nju, kao i ona uz nas. Igramo, naravno, i za Martu, sigurno je da je i ona srećna”, naglasila je Despotovićeva.

Crna Gora će možda biti učesnica četvrtfinala neovisno od ishoda meča sa Švedskom u ponedjeljak. Za to je neophodno da domaće večeras savladaju Mađarsku, a da Hrvatska danas protiv Kameruna i za dva dana protiv Mađarske ne osvoji makar tri boda.

„Odradile smo što je bilo do nas. Biće spektakl protiv Švedske, puna hala. To je novi test za nas, jedva čekam da vidimo kako ćemo se spremiti i odgovoriti. Mislim da će biti jako dobra utakmica”, zaključila je Jelena Despotović.

Bonus video: