Tatjana Brnović: Možda smo izgubile fokus jer smo saznale da idemo u četvrtfinale

„Danska je, uz Norvešku, najkvalitetnija, sa mnogo igračica u vrhunskim klubovima. Biće to veliki izazov, a nas je malo. Najbitnije je da se dobro spremimo i dobro oporavimo”, najavila je sjajna pivotkinja duel sa Danskom nakon poraza od Švedske na zatvaranju glavne faze Svjetskog prvenstva

8522 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Adam Ihse/TT News Agency via AP
Foto: Adam Ihse/TT News Agency via AP

Sat pred početak meča sa Švedskom, rukometašice Crne Gore su saznale da su u četvrtfinalu 26. Svjetskog prvenstva.

Možda zbog toga nisu ni pružile maksimum, pa su izgubile 32:25.

„Presrećne smo zbog plasmana u četvrtfinale. To smo saznale pred meč, možda je fokus zbog toga otišao. Ovo je bolan poraz, mogle smo i željele bolje, ali smo loše odgovorile izazovu. Ima dosta stvari za analizu, a sada se okrećemo meču koji je najvažniji”, istakla je Tatjana Brnović.

Rival u četvrtfinalu je još jedan domaćin, Danska, koja je savladala Njemačku 30:28 u direktnom obračunu za 1. mjesto u grupi 3.

„Danska je, uz Norvešku, najkvalitetnija, sa mnogo igračica u vrhunskim klubovima. Biće to veliki izazov, a nas je malo. Najbitnije je da se dobro spremimo i dobro oporavimo”.

Tokom utakmice, „lavice” su otvoreno pokazivale da im se ne sviđa sudijski kriterijum.

„Imala sam osjećaj da smo većinu meča igrale sa igračicom manje. Trebalo da se prilagodimo tome, ali je u nekim momentima bilo teško i diskutabilno”, poručila je Brnovićeva.

Bonus video: