Tatjana Brnović: Ponosne smo na sve što smo uradile

„Kvalifikacije će vrlo brzo doći, već za nekoliko mjeseci. Do tada ćemo imati još jedno okupljanje, željno sve to iščekujemo i krećemo sa pripremama”, poručila je jedna od najboljih pivotkinja današnjice nakon pobjede nad Češkom na utakmici za 7. mjesto (28:24)

6341 pregleda 16 komentar(a)
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix via AP
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix via AP

Tatjana Brnović je na Svjetskom prvenstvu u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj potvrdila da je jedna od najboljih pivotkinja današnjice.

I protiv Češke, na utakmici za 7. mjesto, koju su „lavice” dobile 28:24, sa četiri gola i sjajnom igrom u odbrani je pokazala koliko znači timu Bojane Popović.

„Ponosne smo na sve što smo uradile i na današnju pobjedu. Dobro smo odigrale utakmicu sa Češkom, stabilno, mirno i uspješno završile prvenstvo. Nismo očekivale ovakav razvoj događaja, ali smo izuzetno ponosne na borbu, pristup i samu igru”, poručila je 25-godišnja Podgoričanka.

Crna Gora će krajem februara i početkom marta igrati dva meča sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a od 11. do 14. aprila i kvalifikacije za Olimpijske igre. Rivali za dva mjesta u Parizu biće poraženi iz meča Holandija - Njemačka, te Paragvaj i Slovenija, koju vodi bivši selektor Crne Gore i trener Brnovićeve u Krimu, Dragan Adžić.

„Kvalifikacije će vrlo brzo doći, već za nekoliko mjeseci. Do tada ćemo imati još jedno okupljanje, željno sve to iščekujemo i krećemo sa pripremama”, poručila je Brnovićeva.

Bonus video: