I definitivni rastanak: Budućnost i Milena Raičević sporazumno raskinuli ugovor

Bivša kapitenka se obratila klubu sa zahtjevom za sporazumni raskid ugovora, zbog prelaska u drugi klub

16626 pregleda 119 reakcija 22 komentar(a)
Milena Raičević, Foto: ŽRK Budućnost
Milena Raičević, Foto: ŽRK Budućnost

Kapitenka, jedna od najboljih rukometašica Crne Gore svih vremena i djevojka koja je praktično cijelu karijeru vezala za plavo-bijele boje od danas i zvanično više nije igračica Budućnosti.

Milena Raičević i velikan iz Podgorice sporazumno su raskinuli ugovor, nakon što se bivša kapitenka obratila klubu sa zahtjevom za sporazumni raskid ugovora, zbog prelaska u drugi klub, saopšteno je iz Budućnost Bemaxa.

"Ne želeći da bude prepreka u njenoj daljoj karijeri i angažmanu u novoj sredini, ŽRK Budućnost Bemax donio je odluku da prihvati zahtjev Milene Raičević", dodaju iz Budućnosti.

Dodaju da je Milena dobila zeleno svjetlo da bez obeštećenja potraži novu sredinu i da joj Budućnost želi uspjeh u daljoj karijeri.

Početkom novembra, Upravni odbor Budućnosti zbog činjenice da je 33-godišnja Podgoričanka tužila klub za neisplaćene zarade iz sezone 2020/21 kada je bila trudna, odlučio je da je pošalje u filijalu Rudar.

Milena je tada prihvatila odluku, trenirala je u ekipi koji vodi Igor Marković, da bi novi šok uslijedio kada se nije našla na spisku reprezentacije Crne Gore za Svjetsko prvenstvo u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj.

Selektorka Bojana Popović (koja je i šefica stručnog štaba Budućnosti) tada je objasnila da se između Raičevićeve i nje izgubilo povjerenje, na šta je Milena odgovorila da nije znala da je odnos između dvije legendarne rukometašice narušen.

Milena Raičević je ponikla u Budućnosti, od 2007. godine je dio prvog tima, a bila jedna od ključnih igračica zlatnih generacija podgoričkog kluba koje su 2012. i 2015. pokorile Evropu.

Osim kratkog izleta u turski Kastamonu (2021) cijelu klupsku karijeru provela je u Budućnosti.

Bonus video: