Neočekivan odlazak: Katarina Bulatović napustila Budućnost Bemax

Na sjednici Skupštine usvojena ostavka legendarnog desnog beka na poziciju članice Upravnog odbora, ali nije saopšteno šta je sa drugom funkcijom koju je obavljao - sportske direktorice, tj. sportske menadžerke kluba

31035 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost Bemax
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost Bemax

Nema kraja turbulencijama u Budućnost Bemaxu - nakon odlaska predsjednice Radmile Petrović i dolaska Ivana Ubovića, te ružnog rastanka sa Milenom Raičević, otišla je još jedna članica zlatne generacije, Katarina Bulatović.

„Sjednici Skupštine kojoj je prisustvovalo 28 delegata, a kojom je predsjedavao predsjednik Skupštine Nikola Petrović, usvojena je ostavka članice Upravnog odbora Katarine Bulatović, koju je podnijela iz ličnih razloga”, piše u saopštenju.

Nije, međutim, saopšteno šta je sa drugom funkcijom koju je legendarni desni bek obavljao. Njen dolazak je pompezno najavljen 7. februara ove godine na mjesto sportske direktorice, a ona je dan kasnije, s obzirom na to da istu poziciju pokriva u Crnogorskom olimpijskom komitetu, pojasnila da je sportska menadžerka Budućnosti.

Sa današnje Skupštine
Sa današnje Skupštinefoto: ŽRK Budućnost Bemax

U međuvremenu je nekoliko puta bila na pres konferencijama i govorila kao sportska direktorica Budućnosti, ali od sada je neće biti ni u toj ulozi.

Novi član UO je Vladimir Perunović iz „Kodija”.

„Skupština je prihvatila prijedlog predsjednika Upravnog odbora Ivana Ubovića da za novog člana Upravnog odbora bude imenovan Vladimir Perunović u ime kompanije ‘Kodio’, koje je jedan od sponzora kluba. Skupština je verifikovala mandate i preostalim članovima Upravnog odbora. Jednoglasno je podržan predlog Ubovića da osim Perunovića, članovi Upravnog odbora budu Miodrag Ivanović, Ivan Jovetić, Igor Ivanović, Ranko Radović i Ivona Pavićević iz reda aktuelnih igračica”, saopštila je Budućnost.

Bonus video: