Spajić: Lavovi pokazali da nikad ne odustaju, zaslužili su i više od jedne pobjede na EP

Rukometaši Crne Gore oduševili i premijera

9410 pregleda 30 reakcija 30 komentar(a)
Spajić, Foto: Luka Zeković
Spajić, Foto: Luka Zeković

Rukometaši Crne Gore su pokazali da nikad ne odustaju, a radujem se što su napravili veliki korak ka Svjetskom prvenstvu, poručio je premijer Milojko Spajić.

"Lavovi su odigrali tri odlične utakmice i zaslužili mnogo više od jedne pobjede na Evropskom prvenstvu", napisao je Spajić na društvenoj mreži X i naglasio da zbog velikog broja obaveza u Davosu nije imao šansu da uživa u dramatičnoj pobjedi naših rukometaša.

Crna Gora je u posljednjem kolu grupe C na Euru 2024, golom Nemanje Grbovića u posljednjoj sekundi, savladala Srbiju (30:29) i obezbijedila prvi šešir u baražu za naredno Svjetsko prvenstvo.

Ovog januara na Evropskom prvenstvu su se borili i vaterpolisti naše zemlje, koji su na kraju zauzeli šesto mjesto i za plasman na Olimpijske igre boriće se na Svjetskom prvenstvu koje kreće već u februaru u Dohi.

"Ubrzo ćemo opet biti uz 'ajkule' i navijati da se plasiraju na Olimpijske igre, nakon što su u Hrvatskoj pokazali kvalitet da se domognu Pariza - vjerujemo u njih! Momci i djevojke srećno, uz vas smo svim srcem", zaključio je Spajić.

Bonus video: