Šola ostaje selektor "lavova": Nije još potpisano, ali dogovorili smo nastavak saradnje

"Načelno smo dogovorili. Još nismo ništa potpisali, ali smo dogovorili nastavak saradnje. Drago mi je da ostajem u Crnoj Gori"

12016 pregleda 212 reakcija 31 komentar(a)
Šola, Foto: Reuters/Angelika Warmuth
Šola, Foto: Reuters/Angelika Warmuth

Jedna lopta dijelila je njegove momke od plasmana u glavnu rundu Evropskog prvenstva, nijedna od tri reprezentacije u Minhenu nije nadigrala "lavove", pa je nastavak saradnje sa hrvatskim stručnjakom nekako bila i očekivana.

Vlado Šola ostaje selektor rukometaša Crne Gore - nekadašnji sjajni golman to je otkrio u Podkastu Inkubator.

"Načelno smo dogovorili. Još nismo ništa potpisali, ali smo dogovorili nastavak saradnje. Drago mi je da ostajem u Crnoj Gori", otkrio je Šola.

Nekadašnji olimpijski i svjetski prvak na klupu "lavova" stigao je u februaru prošle godine, a nakon ne baš ubjedljivih igara Crne Gore pod njegovih vođstvom u finišu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, sve je posložio upravo na šampionatu Starog kontinenta.

Od boda protiv Mađarske i Islanda "lavove" su odvojili posljednji šutevi Branka Vujovića i Vuka Borozana, dok je pobjeda stigla protiv Srbije - važna zbog narednih vekikih takmičenja.

Sljedeći izazov za Šolu i "lavove" biće baraž za Svjetsko prvenstvo 2025. koji će Crna Gora igrati 8. ili 9, odnosno 11. ili 12. maja.

Naš nacionalni tim rivala u baražu čekaće iz prvog šešira na žrijebu u Kelnu 27. januara.

Bonus video: