Evropsko zlato, prijem kod Makrona, pa optužbe za pokušaj silovanja: Kunku u alkoholisanom stanju napao djevojku

On se navodno pod dejstvom alkohola skinuo u jednom noćnom i pokušao da napadne pomenutu djevojku, nakon čega ga je zaustavio jedan od članova obezbjeđenja i zadržao do dolaska policije

5635 pregleda 1 komentar(a)
Kunku, Foto: Reuters
Kunku, Foto: Reuters

Benoa Kunku je u nedjelju zajedno sa ostalim saigračima iz Francuske osvojio Evropsko prvenstvo u rukometu, dan kasnije na Jelisejskim poljima bio je gost na svečanom prijemu kod predsjednika države Emanuela Makrona, da bi u noći između ponedjeljka i utorka na njegovu adresu stigle ozbiljne optužbe.

Rukometaš poljskog Kjelcea završio je u zatvoru nakon što ga je 20-godišnja djevojka iz Pariza optužila za pokušaj silovanja, objavio je "Ekip".

On se navodno pod dejstvom alkohola skinuo u jednom noćnom i pokušao da napadne pomenutu djevojku, nakon čega ga je zaustavio jedan od članova obezbjeđenja i zadržao do dolaska policije.

Tužilaštvo u Parizu potvrdilo je za "Ekip" da je Kunku zadržan u policiji, gdje će biti ispitan.

Rukometni savez Francuske na društvenim mrežama oštro je osudio svaki vid nasilja, ali i naglasio da nije u poziciji da daje komentar vezan za ovu situaciju.

Kunku igra na poziciji desnog krila, a na Evropskom prvenstvu je bio je treća opcija poslije Janisa Lena i Valentana Porta.

Bonus video: