Bregar: Borićemo se i daćemo sve od sebe protiv Crne Gore

Crna Gora sjutra (18) gostuje Srbiji u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za rukometašice

5633 pregleda 1 komentar(a)
Uroš Bregar, Foto: Shutterstock
Uroš Bregar, Foto: Shutterstock

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar rekao je danas u Zrenjaninu da će njegova ekipa dati sve od sebe da savlada Crnu Goru u predstojećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Utakmica Srbija - Crna Gora na programu je sjutra od 18.00 u Zrenjaninu.

"Dobro se ovdje osjećamo, kvalitetno treniramo, imali smo uoči ove utakmice četiri treninga do sada u Zrenjaninu. U tim su se vratile kapiten Jovana Risović i Marija Petrović, koje nisu igrale na Svjetskom prvenstvu, imali smo i manjih zdravstvenih problema", rekao je Bregar, prenosi Rukometni savez Srbije.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije dočekaće sjutra u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu selekciju Crne Gore u trećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Što se sjutrašnje utakmice tiče, pred nama je dobro organizovan i jak protivnik kog dobro poznajemo. Napravili su dobar rezultat na posljednjem Svjetskom i Evropskom prvenstvu i sigurno da će nam puno značiti podrška publike, koju ovim putem pozivam da nas bodri. Obećavam da ćemo se boriti i dati sve od sebe, kako bi se na kraju zajedno radovali", poručio je Bregar.

Kapiten Srbije, golman Jovana Risović je navela da se nada punim tribinama i da će navijači voditi njen tim do pozitivnog rezultata.

"Crna Gora je kvalitetna ekipa, u ovom sastavu je već duže vrijeme, igraju čvrstu odbranu i nadam se da ćemo moći da im pariramo na najbolji mogući način i na kraju slaviti", rekla je Risović.

Rukometašice Srbije su u prva dva kola kvalifikacija upisale pobjedu i remi i druge su na tabeli grupe 6 sa tri boda, dok je Crna Gora prva sa četiri boda iz dvije pobjede.

Bonus video: