Vujovići obilježili vikend u najjačoj ligi: Miloš i Branko u timu kola Bundeslige

Miloš deset puta tresao mrežu Erlangena, dok je Branko postigao sedam golova u derbiju sa Flensburgom

5899 pregleda 1 komentar(a)
Branko Vujović, Foto: TSV Hannover-Burgdorf (Facebook)
Branko Vujović, Foto: TSV Hannover-Burgdorf (Facebook)

Da su svjetska klasa dvojica crnogorskih rukometaša pokazala su još jednom - dva Vujovića, Miloš i Branko, obilježili su vikend u najjačoj ligi planete.

Cetinjanin i Nikšićanin našli su u idelnom timu 27. kola Bundeslige.

Miloš je čak deset puta (četiri od četiri sa sedmerca) tresao mrežu u dresu Gumerzbaha, ali njegov tim nije mogao do pobjede protiv Erlangena u gostima (34:31).

Lijevo krilo Crne Gore trenutno se nalazi na 16. mjestu najboljih strijelaca lige sa 121 pogotkom.

S druge strane, Branko je postigao sedam pogodaka za Hanover u derbiju protiv Flensburga, ali ni "ratnici" nisu mogli do trijumfa na teškom gostovanju (31:28).

Branko Vujović koji bi na kraju sezone trebalo da pojača Dinamo Bukurešt, kojeg sa klupe vodi legendarni Ćavi Paskval, na 24 utakmice ove sezone postigao je 54 gola.

Desni bek "lavova" bio i sinoć u revanš meču šesnaestine finala Evropske lige jedan od boljih u svom timu (četiri pogotka), ali Hanover nije uspio da preskoči švedski Savehov, pa se oprostio od Evrope.

Poraze su ovom kolu upisali i timovi za koje nastupaju Nebojša Simić i Stefan Čavor - bolji od Melzungena bio je Hamburg (29:22), a naš golman je upisao osam odbrana, dok je crnogorski bek četiri puta tresao mrežu u porazu Veclara od Fuhse Berlina (32:30).

Standings provided by Sofascore

Bonus video: