Simićev šou protiv Pitlika i drugova, 20 odbrana za veliki bod protiv Flenzburga

Naš golman režirao još jednu nestvarnu partiju u Bundesligi - njegov Melzungen već za vikend igra novi meč sa rivalom sa sjevera, u polufinalu Kupa Njemačke

15764 pregleda 5 komentar(a)
Simić, Foto: MT Melsungen (Facebook)
Simić, Foto: MT Melsungen (Facebook)

Nebojša Simić je odavno zvijezda Bundeslige, a kakva je klasa na golu pokazao je i noćas protiv jednog od njemačkih velikana, protiv ekipe čije boje brane najbolji igrač Evrope za prošlu sezonu Simon Pitlik, fenomenalni Šveđanin Jim Gotfridson...

Golman rukometaša Crne Gore upisao je nestvarnih 20 odbrana u utakmici u kojoj je njegov Melzungen remizirao sa Flenzburgom - 25:25.

Simić je već u prvom poluvremenu meča u "Rotenbah hali" skinuo čak tri sedmerca zvijezdama sa sjevera Njemačke i nakon 30 minuta stigao do 12 odbrana. Zahvaljujući njemu Melzungen je na odmor otišao sa 13:10.

Nastavio je naš majstor sa odbranama i u nastavku, Melzungen se žestoko borio, a do remija je stigao bombom Hrvata Ivana Martinovića na tri sekunde prije kraja utakmice.

Upravo je Martinović bio najefikasniji na meču sa sedam golova, koliko je postigao i Islanđanin Elvar Jonson, dok je na drugoj strani Pitlik šest puta tresao mrežu.

Simić je već ove sezone protiv Gepingema imao sličnu predstavu sa 21 odbranom.

Melzungen se trenutno nalazi na petom mjestu Bundeslige i zoni ekipa koje izlaze u Evropu, dok Flenzburg ostaje na trećoj poziciji, ali je sve dalje od mjesta broj dva koje vodi u Ligu šampiona.

Isti rivali sudariće se i u subotu u polufiinalu Kupa Njemačke čija završnica se igra u hramu rukometa "Lankses areni" u Kelnu.

Bonus video: