Budućnost Budućnosti počela u Kolašinu

Vrijeme je da šansu dobije jedna od najtalentovanijih generacija crnogorskog rukometa
1 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Reuters
Dragan Adžić, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.07.2017. 14:09h

Budućnost je počela. Ta rečenica je dvosmislena - danas su u Kolašinu krenule pripreme rukometašica Budućnosti, kojima je startovala nova era najtrofejnijeg crnogorskog kluba.

Nakon dvije nedovoljno uspješne sezone, završene tek 4. mjestom u Ligi šampiona, iako je želja bila titula, vrijeme je da šansu dobije jedna od najtalentovanijih generacija crnogorskog rukometa.

Otišle su Kristina Neagu, Katarina Bulatović, Dragana Cvijić, Kinga Ahruk i Neli Irman, od rukometa se oprostila Biljana Novović, pa će Dragan Adžić na raspolaganju imati jedan od najmlađih timova u Ligi šampiona.

Uz 27-godišnju kapitenku Milenu Raičević, njenu vršnjakinju Martu Batinović, Suzanu Lazović (25 godina) i iskusnu Brazilku sa španskim pasošem, Darli Zokebi de Paulu, igraće djevojke rođene 1996. godine i kasnije...

„Plave” će bazične pripreme obaviti u Kolašinu, gdje će im u drugoj sedmici društvo praviti rukometašice Astrahana. Nakon toga će imati period i zajedničkog rada sa Krimom, a u drugoj polovini avgusta će igrati turnire u Ljubljani i Skoplju, te utakmice sa Vašašom.

Sezona zvanično počinje utakmicom Regionalne lige 13. septembra, a prvi meč u Ligi šampiona je zakazan za 8. oktobar za njemačkim prvakom Bitighajmom u „Morači”.

Bonus video: