Ana Milačić sezonu u Grčkoj krunisala sa duplom krunom

Ana Milačić je prošla sve kategorije u Budućnosti i reprezentacije Crne Gore.
69 pregleda 0 komentar(a)
Ana Milačić, Foto: Privatna arhiva
Ana Milačić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 16.05.2017. 09:54h

Odluka da u decembru prošle godine, u zimskom prelaznom roku, Solun zamijeni Atinom, za crnogorsku rukometašicu Anu Milačić pokazala se više nego ispravnom.

Bivša crnogorska reprezentativka je sezonu u Grčkoj, u dresu kluba Nea Jonia (kod nas poznatiji kao AEK), završila sa osvojenom duplom krunom (titula i Kup).

Interesantno, bivša rukometašica Budućnosti je u finalu sa atinskim klubom porazila upravo PAOK, sa kojim je prošle godine osvojila prvi trofej u zemlji Helena, u finalu upravo protiv njenog sadašnjeg kluba.

A sezona je završena bez poraza...

"Nije bilo lako, jer sam prešla u redove najvećeg rivala. Prihvatanje novog poduhvata me srodilo sa najdivnijim saradnicima u mojoj karijeri. Član kluba sam postala u decembru i krenuli smo ka zacrtanom cilju - duploj kruni. U februaru smo dominantno osvojili Kup. Nastavili smo sa kvalitetnim treninzima na čelu sa sjajnim i uspješnim trenerom Aleksandrom Sašom Živulovićem, a u međuvremenu napravili jednu lijepu rukometnu priču i ugostili Veselina Vujovića", rekla je za sajt Univerziteta Crne Gore Ana Milačić, koja je, inače, student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i apsolvent na Studijskom programu za sportske trenere za rukomet.

Ana Milačić je prošla sve kategorije u Budućnosti i reprezentacije Crne Gore.

Igrala je još za Naisu, Lokomotivu iz Zagreba, Bisere iz Pljevalja, Metalurg iz Skoplja, te grčku Patru, u kojoj je počela grčku avanturu...

Bonus video: