Neagu u idealnom timu Lige šampiona, pet nagrada za Đer

U konkurenciji iz Budućnosti su bile i Katarina Bulatović (desni bek), Đurđina Jauković (najbolja mlada igračica) i Kinga Ahruk (defanzivka godine)
91 pregleda 0 komentar(a)
Ol star tim, Foto: Ehffinal4.com
Ol star tim, Foto: Ehffinal4.com
Ažurirano: 05.05.2017. 11:54h

Dan pred početak fajnl-fora, Evropska rukometna federacija je objavila ko je u idealnom timu sezone. Iz Budućnosti među odabranima je samo najbolja rukometašica svijeta, lijevi bek Kristina Neagu.

Navijači, novinari i treneri su glasovima čak pet nagrada poslali u redove rivala Podgoričanki u polufinalu, Đera. Golmanka Kari-Alvik Grimsbo, desni bek Nora Merk i srednji bek Nike Grot su u idealnoj sedmorci, Eduarda Amorim je najbolja defanzivka, a trener sezone je Ambros Martin.

Najbolja mlada igračica je golmanka Ferencvaroša Blanka Biro, a u idealnoj postavi su još dvije Norvežanke - pivotkinja Larvika Marit Frafjord i lijevo krilo Vardara Kamila Herem, te desno krilo CSM Bukurešta Karmen Martin.

Osim Neagu, u konkurenciji iz Budućnosti su bile i Katarina Bulatović (desni bek), Đurđina Jauković (najbolja mlada igračica) i Kinga Ahruk (defanzivka godine).

Bonus video: