Lovćen zaustavio Partizan, Mornar 7 goleadom ka opstanku

Bez povrijeđenog prvog golgetera Đorđa Peruničića, Marka Draškovića, te u većem dijelu utakmice i srednjeg beka i stuba odbrane, Gorana Lasice, Partizan je poražen od Lovćena na Cetinju (31:28)
64 pregleda 0 komentar(a)
RK Lovćen, Foto: Www.facebook.com/rklovcenofficialpage
RK Lovćen, Foto: Www.facebook.com/rklovcenofficialpage
Ažurirano: 22.04.2017. 19:43h

Izbacivanjem Budvanske rivijere iz Prve lige za rukometaše pitanje prvaka je riješeno, jer će šampionski pehar narednih 12 mjeseci biti u vitrinama Partizana.

U prvom meču nakon te odluke direktora lige RSCG Milorada Vujoševića, Tivćani su mogli sebi da dozvole luksuz da izgube.

Bez povrijeđenog prvog golgetera Đorđa Peruničića, Marka Draškovića, te u većem dijelu utakmice i srednjeg beka i stuba odbrane, Gorana Lasice, Partizan je poražen od Lovćena na Cetinju (31:28).

Doduše, i tim Zorana Abramovića je bio oslabljen, pa je na pozicija pivota morao da igra Marko Martinović, koji je godinama bio krilo, a ponekad i bek.

Vuk Latković je predvodio domaće sa sedam golova, jednim više od Draška Kaluđerovića i Balše Perovića, a dva od Filipa Krivokapića i Stefana Jaukovića. Kod gostiju su najefikasniji bili Veselin Drakulović sa devet i Borko Cupara sa sedam pogodaka.

Veliki korak ka opstanku je napravio Mornar 7. Barani su u atipičnom meču savladali Ivangrad sa 43:35 (24:19). Tim iz Berana će vjerovatno morati u baraž sa drugoplasiranim timom Druge lige.

Sava Ražnatović je predvodio domaće sa 11 golova, dok su kod gostiju odskočila braća Marsenić - Nemanja je dao sedam, a Filip šest.

Bonus video: