Adžić: Srećan sam do neba

„Meni je ovo bila posljednja utakmica u 'Morači' u dresu Budućnosti i uživala sam. Nadam se da su i navijači uživali. Dosta nas je već igralo ovako važne mečeve, znale smo da je pred nama veliki test. Položile smo ga, nismo imali padove u igri, nadam se da sada svi vjeruju u nas“, kazala je Dragana Cvijić.
3 komentar(a)
Dragan Adžić ŽRK Budućnost, Foto: Zoran Đurić
Dragan Adžić ŽRK Budućnost, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.04.2017. 19:00h

Dragan Adžić, trener rukometašica Budućnosti, kazao je da je „srećan do neba“, nakon ubjedljive pobjede njegovog tima nad Larvikom 31:17 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Adžić, međutim, ističe na nije sve gotovo i da će plasman na fajnl-for proslaviti tek nakon revanša.

„Naravno da ne treba čestitati plasman, već dobro prvo poluvrijeme. U sportu su se čuda događaju, a mi ćemo pokušati da se ne dogodi naredne subote. Hvala navijačima, upravi, ostali su uz nas u pravom trenutku, a mi se od večeras spremamo za revanš“, rekao je Adžić za RTCG.

Adžić je rekao da se još jednom pokazalo da je najvažnije kako Budućnost igra.

„Kada mi poštujemo našu igru, protivnik, ma kako se zvao, je nemoćan. Djevojke su pokazale koliko vrijede...“, rekao je Adžić.

Katarina Bulatović je naglasila da Budućnost u revanš neće ući opušteno.

„Zadovoljne smo, naravno, sve smo dale doprinos. Nećemo se opuštati, idemo i u Norvešku da pobijedimo“, rekla je Bulatović.

Dragana Cvijić u velikom stilu se oprostila od „Morače“...

„Meni je ovo bila posljednja utakmica u 'Morači' u dresu Budućnosti i uživala sam. Nadam se da su i navijači uživali. Dosta nas je već igralo ovako važne mečeve, znale smo da je pred nama veliki test. Položile smo ga, nismo imali padove u igri, nadam se da sada svi vjeruju u nas“, kazala je Cvijić.

I Biljana Novović je, najvjerovatnije, posljednji put nosila dres Budućnosti na podgoričkom parketu...

„Ostvarile smo bolji rezultat nego što smo očekivale. Hvala navijačima na velikoj podršci. Nema opuštanja u revanšu, jer je svaka utakmica nama veoma bitna“, kazala je Novović, dok je Suzana Lazović, povratnica na parket, nakon povrede, konstatovala:

„Tempirale smo formu za ovaj period, nadam se da ćemo biti još bolje u mečevima koje slijede“.

Bonus video: