Ni Lipovina neće da igra za reprezentaciju

- nakon Nebojše Simića i Vuka Borozana, koji su odabrali da igraju za Katar, te Branka Vujovića koji je odabrao Poljsku, i bek našeg nacionalnog tima Vladan Lipovina obavijestio je stručni štab da više neće nositi crnogorski dres!
92 pregleda 129 komentar(a)
Vladan Lipovina, Foto: Savo Prelević
Vladan Lipovina, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.03.2017. 08:13h

Totalni haos u muškoj rukometnoj reprezentaciji Crne Gore - nakon Nebojše Simića i Vuka Borozana, koji su odabrali da igraju za Katar, te Branka Vujovića koji je odabrao Poljsku, i bek našeg nacionalnog tima Vladan Lipovina obavijestio je stručni štab da više neće nositi crnogorski dres!

Kako prenose mediji, rukometaš Al-Nasra iz Emirata obavijestio je sportskog direktora Blaža Lisičića i selektora reprezentacije Dragana Đukića da zbog haotičnog stanja u reprezentaciji više ne želi da bude njen dio.

Lipovina je zbog ljutnje na prethodnog selektora Ljubomira Obradovića već jednom napustio reprezentaciju (nakon prvog meča baraža za plasman na SP protiv Rusije), ali se vratio krajem prošle godine, u prvoj Đukićevoj akciji. Sada je ponovo digao sidro.

Crna Gora početkom maja dvomečom sa Slovačkom nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. U junu dočekuje Švedsku i gostuje Rusiji.

Bonus video: