Sa Slovenkama se zagrijavaju za Bjelorusiju

"Lavice" će u srijedu i četvrtak odigrati dvije prijateljske utakmice sa Slovenijom
0 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: EHF
Dragan Adžić, Foto: EHF
Ažurirano: 13.03.2017. 20:51h

Za tri mjeseca rukometašice Crne Gore će u baražu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj igrati sa Bjelorusijom.

Pripreme za odlazak na 10. veliko takmičenje su krenule večeras, kada su "lavice" počele kratkotrajne pripreme za junske duele duelom sa muškom juniorskom reprezentacijom Crne Gore.

Dragan Adžić će sa svojim izabranicama biti do subote, a tokom tog perioda će se odraditi nekoliko zajedničkih treninga i dvije prijateljske utakmice sa Slovenijom u Sportskom kompleksu "Verde".

Prva je u srijedu u 19.30 časova i biće otvorena za publiku, a druga, u četvrtak u istom terminu, biće zatvorena za javnost.

U odnosu na prvobitni spisak, objavljen 1. marta, otpale su Đurđina Malović zbog operacije Ahilove tetive i Suzana Lazović, koja još nije dobila dozvolu doktora da počne da trenira punim intenzitetom.

Igračice mađarskog Debrecina, Jelena Despotović i Bobana Klikovac, imaju temperaturu, a mini-priprema bi trebalo da bude pošteđena Andrea Klikovac.

Novo ime na spisku je Ivana Godeč, djevojka rođena 2001. godine.

S obzirom na to da Adžić od pivotkinja na raspolaganju sada ima samo Emu Ramusović, moguće je i da će kadetkinja koja ne putuje na kvalifikacije za Evropsko juniorsko prvenstvo dobiti šansu da se dokaže u A selekciji.

"Interesantna je djevojka, a pozvali smo je jer Tatjana Brnović ide sa juniorkama u Slovačku", rekao je Adžić.

Bonus video: