U subotu otvaranje fan šopa ŽRK Budućnost i rukometnih reprezentacija

Navodi se da će svečanom otvaranju prisustvovati igračice i stručni štab ŽRK Budućnost
96 pregleda 2 komentar(a)
ŽRK Budućnost, Foto: Zoran Đurić
ŽRK Budućnost, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 01.03.2017. 18:25h

Fan šop Ženskog rukometnog kluba Budućnost i rukometnih reprezentacija Crne Gore svečano će biti otvoren u subotu u prodavnici sportske opreme Đak sport, u Delta sitiju, saopšteno je iz Saveza i podgoričkog kluba.

Navodi se da će svečanom otvaranju prisustvovati igračice i stručni štab ŽRK Budućnost.

Najavljeno je da će tokom sedmice biti organizovana i marketinška akcija Osvoji dres reprezentacije i Budućnosti, u okviru koje će nagrada biti dres podgoričkog kluba ili nacionalnog tima.

"Budućnost je početkom januara potpisala ugovor sa kompanijom Đak Sport, jednim od najvećih multibrend lanaca sportske opreme u regionu i jugoistočne Evrope. Svi najpoznatiji svjetski brendovi se nalaze u asortimanu pomenutog lanca sportske opreme, a rukometašice Budućnosti sada nose opremu renomiranog danskog proizvođača HUMMEL čiji je Đak sport ekskluzivni uvoznik i distributer", piše u saopštenju.

Navodi se da će u oficijalnom Fan šopu, u kojem će biti zastupljen danski brend HUMMEL, navijači moći da nabave dresove, rekvizite kao i drugu sportsku opremu sa obilježjem Ženskog rukometnog kluba Budućnost i reprezentacije Crne Gore.

"Dvostruki šampion Evrope na taj način još jednom pokazuje želju da bude u korak sa najvećim klubovima na Starom kontinentu i daje mogućnost navijačima da na jednom mjestu nabave opremu svog omiljenog kluba", piše u saopštenju.

Bonus video: