Lako za Partizan, odbojka zaustavila rukomet?!

Po planu Odbojkaškog saveza Crne Gore je bilo da u 17 časova počne turnir Druge lige za odbojkašice i da se odigraju tri meča. Kako bi onda bilo moguće da u 20 sati počne rukometni duel? To nikome nije jasno...
53 pregleda 1 komentar(a)
Logo RSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Logo RSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.02.2017. 21:48h

Treći učesnik finalnog turnira Kupa Crne Gore je aktuelni osvajač, Partizan, koji je u gostima savladao drugoligaša Danilovgrad (29:22).

Odgovor na pitanje čija će biti posljednja viza za turnir koji se po tradiciji održava 20. i 21. maja večeras nije dobijen iz volšebnog razloga - odbojkaški turnir u SC „Nikšić” se toliko „otegao”, da Nikšić i Lovćen nisu mogli da odigraju meč?!

I, da sve bude još čudnije, satnica je bila takva da se nije ni mogao odigrati.

Naime, po planu Odbojkaškog saveza Crne Gore je bilo da u 17 časova počne turnir Druge lige za odbojkašice i da se odigraju tri meča.

Kako bi onda bilo moguće da u 20 sati počne rukometni duel? To nikome nije jasno...

S druge strane, Tivćani su u Danilovgradu slavili bez mnogo muke, a blistao je zvanično najbolji rukometaš u Crnoj Gori, Đorđo Peruničić, koji je dao 12 golova.

Kod domaćih je najefikasniji bio Dejan Lipovina sa šest.

Partizan se pridružio Mojkovcu (voljom žrijeba nije igrao četvrtinale) i Budvanskoj rivijeri, koja je u subotu bila bolja od Mornara u Baru (41:33).

Bonus video: