"Sramna utakmica, ovako se ne igra za Budućnost"

"Ovo je za dublju analizu, ali jasno je da ja odgovaram za rezultat i za igru… Ja sam prvi krivac, pa onda drugi", rekao je Adžić za RTCG
18 komentar(a)
Neli Irman, Foto: Boris Pejović
Neli Irman, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.02.2017. 19:53h

Nakon ubjedljivog poraza od Ferencvaroša u trećem kolu glavne runde Lige šampiona (32:25), trener Budućnosti Dragan Adžić kazao je da "Budućnost, u bilo kom sastavu, i protiv bilo kog protivnika, ne smije da primi 19 golova za poluvrijeme".

"Nisam uspio da uvedem ekipu u formu, kojom može da se parira FTC-u. Nije bilo energije u odbrani, u prvom poluvremenu smo primili 19 golova, a to ne smije da se događa. Zato su u drugom poluvremenu igrale mlađe djevojke i zadovoljan sam kako su one reagovale. Hvala im na tome. Ovo je za dublju analizu, ali jasno je da ja odgovaram za rezultat i za igru… Ja sam prvi krivac, pa onda drugi", rekao je Adžić za RTCG.

Na pitanje da li je razočaran, odgovorio je:

"Ne, sport je to. Trener sam 18 godina i spreman sam na sve".

Neli Irman je bila iskrena...

"Sramotna utakmica, ovako se ne igra za Budućnost. Moramo da nađemo razloge, inače nam se loše piše. Možda je, na neki način, i dobro da se ovako nešto dogodi, jer nismo ni do sada bile na najboljem nivou, a sada je vrijeme da razriješimo neke stvari i krenemo drugim putem", rekla je Irman.

"Od početka nismo ispoštovale ono što smo se dogovorile. Željele smo, ali je falilo nešto… Odgovara nam što je naredni vikend slobodan, nadam se da ćemo u Skoplju, protiv Vardara, igrati bolje, posebno u odbrani". kazala je Đurđina Jauković.

Bonus video: