Adžić: Vjerujem da ćemo popraviti neke stvari

Obje ekipe na startu Glavne runde doživjele su poraze - Budućnost u Podgorici od Vardara 31:28, dok je Astrahanočka kao gost izgubila od Tiringera 34:22.
2 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Boris Pejović
Dragan Adžić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 03.02.2017. 12:39h

Rukometašice Budućnosti igraće sjutra u Astrahanu sa ruskom Astrahanočkom utakmicu drugog kola Glavne runde Lige šampiona.

Obje ekipe na startu Glavne runde doživjele su poraze.

Budućnost je u Podgorici poražena od Vardara 31:28, dok je Astrahanočka kao gost izgubila od Tiringera 34:22.

Trener Budućnosti Dragan Adžić ocijenio je da je Astrahan protiv Vardara i Ftc pokazao da je kvalitetan i da je do 55. minuta bio ravnopravan i u igri.

"Bavili smo se tim utakmicama i vjerujem da ćemo neke stvari popraviti, koje nijesu bile dobre profiv Vardara. Očekuje nas nimalo lak protivnik, mlada i poletna ekipa koja kući igra mnogo bolje nego na strani. Trebaju nam takvi mečevi", rekao je Adžić.

Prema njegovim riječima, zbog povrede lista neće igrati pivotkinja Suzana Lazović.

"Ona nije bila spremna ni protiv Vardara. Riješili smo da je odmorimo kako bi meč sa FTC naredne nedjelje dočekala spremna. Milena Raičević i Đurđina Malović još nijesu spremne, dok je u Astrahan sa ekipom otputovala Biljana Novovic, ali najvjerovatnije neće igrati", rekao je Adžić.

On vjeruje da će rukometašice Budućnosti prikazati bolju igru nego protiv Vardara i pobijediti.

Ruski predstavnik nekadašnjeg prvaka Evrope dočekuje sa serijom od šest uzastopnih poraza.

Astrahanočka je prvi i jedini trijumf u dosadašnjem dijelu Lige šampiona ostvarila na startu grupne faze, pred svojim navijačima, protiv Lajpciga 27:24.

Uslijedilo je pet poraza do kraja te faze takmičenja, a serija loših rezultata nastavljena je i na startu Glavne runde.

Budućnost je grupnu fazu takmičenja završila sa pet pobjeda i porazom.

Duel u Sportkompleksu Zvjezdni počeće u 14 sati po našem, odnosno tri sata kasnije po lokalnom vremenu. U ostalim subotnjim duelima te grupe sastaće se FTC i Tiringer (15), kao i Vardar i Mec (17.30).

Bonus video: