ZORAN ABRAMOVIĆ PONOVO TRENER

Radna grupa za stabilizaciju RK Lovćen

Za članove radne grupe izabrani Nikola Đurašković, Raško Brnović, Nikola Marinović, Dražen Blažić, Aleksandar Pavićević i Vido Đakonović, koji je imenovan za predsjednika tog tijela
68 pregleda 3 komentar(a)
Zoran Abramović, Foto: Savo Prelević
Zoran Abramović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.02.2019. 03:11h

Radna grupa za konsolidaciju Rukometnog kluba Lovćen formirana je na inicijativu Prijestonice Cetinje, kao osnivača, a njen cilj biće stabilizacija kluba na finansijskom, sportskom i organizacionom planu, saopšteno je iz cetinjskog rukometnog kluba.

Navodi se da su za članove radne grupe izabrani Nikola Đurašković, Raško Brnović, Nikola Marinović, Dražen Blažić, Aleksandar Pavićević i Vido Đakonović, koji je imenovan za predsjednika tog tijela. 

"Osnovni cilj formirane radne grupe je konstituisanje organa kluba i njihovo funkcionisanje u punom kapacitetu, te stabilizacija kluba na finansijskom, sportskom i organizacionom planu. Radna grupa je na prvom sastanku imenovala Petra Vujanovića za novog sportskog direktora, dok je za šefa stručnog štaba imenovan Zoran Abramović", piše u saopštenju RK Lovćen.

Navodi se da su članovi radne grupe i gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović održali sastanak sa igračima i zaposlenima u klubu i predočili im ciljeve koji su postavljeni za naredni period, kao i najznačajnije aktivnosti koje će biti realizovane. 

"Zajednički je ocijenjeno da na planu stabilizacije klube sve strukture moraju dati puni doprinos, te da treba preduzeti sve potrebne aktivnosti kako bi se Lovćen u realnom roku finansijski, organizaciono i sportski konsolidovao", piše u saopštenju. 

Saopšteno je da će radna grupa u najkraćem roku obaviti razgovore sa svim povjeriocima kluba, imajući u vidu velike finansijske obaveze iz prethodnog perioda.

"Uporedo sa rješavanjem aktuelne finansijske situacije, radićemo na boljem organizacionom i sportskom pozicioniranju kluba. U tom smislu će biti pripremljen i predstavljen četvorogodišnji plan sa jasnim kratkoročnim i dugoročnim ciljevima koji će podrazumijevati vraćanje Lovćenu statusa koji zaslužuje u crnogorskom rukometu i sportu uopšte", saopšteno je iz RK Lovćen.