Juniori danas trebalo da igraju, a putuju tek sjutra

Brano Božović i njegovi puleni su zbog zastoja zakasnili na jučerašnji let iz Podgorice u Beč, a nisu mogli da otputuju ni danas, jer nije bilo mjesta iz Podgorice, Tirane i Dubrovnika
0 komentar(a)
snijeg, Virpazar, Foto: Čitalac reporter
snijeg, Virpazar, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 06.01.2017. 13:33h

To je Crna Gora - padne nekoliko centimetara snijega i odmah sve stane.

Dugotrajan zastoj u Virpazaru, prouzrokovan proklizavanjem šlepera na tankom sniježnom pokrivaču, uticalo je da juniorska rukometna reprezentacija ne otputuje na kvalifikacioni turnir za Svjetsko prvenstvo.

Brano Božović i njegovi puleni su zbog zastoja zakasnili na jučerašnji let iz Podgorice u Beč, a nisu mogli da otputuju ni danas, jer nije bilo mjesta iz Podgorice, Tirane i Dubrovnika.

Zbog toga se utakmica sa Češkom neće ni igrati danas, a u Rukometnom savezu Crne Gore čekaju informaciju iz EHF-a koji će biti novi termin.

„Crveni“ tek sjutra rano ujutro putuju u Beč, a u predgrađu tog velegrada, Marija Encerzdorfu, igraće sjutra od 16 časova sa Mađarskom.

U nedjelju od 13 sati je duel sa domaćom Austrijom, a ostaje samo pitanje kada će se igrati duel sa Češkom.

Samo prvoplasirana ekipa će izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo u Alžiru, a Crna Gora ima veoma male šanse da to ostvari.

Ista ova ekipa je učestvovala u aprilu prošle godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i završila grupu sa Švajcarskom, Makedonijom i Farskim Ostrvu na posljednjem mjestu, sa svega bodom.

Tada je još i igrao Branko Vujović, koji je u međuvremenu odlučio da u nastavku karijere nosi dres Poljske.

Bonus video: