Adžić: Igra u drugom dijelu je ono što želim, to je energija koju moramo da nadogradimo - Vijesti.me
LIGA ŠAMPIONA ZA RUKOMETAŠICE

Adžić: Igra u drugom dijelu je ono što želim, to je energija koju moramo da nadogradimo

Treća pobjeda u glavnoj rundi osigurala ja Budućnosti poziciju broj tri u grupi, uoči velikog izazova koji slijedi narednog vikenda – duel protiv šampiona Evrope, Đera

Dragan Adžić
Dragan Adžić (Foto: Boris Pejović)

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić kazao je nakon pobjede nad Savehofom u gostima 33:24 da je izdanje u drugom poluvremenu ono što očekuje od njegovog tima.

"Plave" su na poluvremenu gubile od Švedskoj 17:15, a zatim "oduvale" domaćina...

"Izdanje tima u prvom poluvremenu bilo je donekle i očekivano, a ono što su igračice prikazale u drugih 30 minuta je ono što želimo da gledamo, jer je to energija koju treba zadržati i nadograditi u narednim utakmicama", kazao je trener Adžić. 

Treća pobjeda u glavnoj rundi osigurala ja Budućnosti poziciju broj tri u grupi, uoči velikog izazova koji slijedi narednog vikenda – duel protiv šampiona Evrope, Đera. 

"Ne mogu da kažem da nisam očekivao ovakvo izdanje u prvom poluvremenu, imajući u vidu to da smo imali dug put do Švedske i da nismo na najbolji način odradili jučerašnji trening. Ekipi je bilo potrebno vrijeme da se aktivira i dođe do radne temperature, iako nema govora o potcjenjivanju", kazao je Adžić.

Slijedi novi duel sa Đerom, koji posljednjih godina imaju posebnu težinu.

"Želimo da se probamo i protiv jednog od najjačih timova u Evropi i da ispravimo neke greške koje su nam se dešavale u prvom međusobnom duelu u Mađarskoj. Prvu utakmicu protiv Đera smo pripremali i odigrali kao da je u pitanju duel četvrtfinala u gostima, dok se sada spremamo za revanš pred našim navijačima. Izvjesno je da Marina Rajčić neće biti spremna, ali vjerujem da će se Majda Mehmedović pridružiti timu tokom sedmice i da će biti na raspolaganju za duel protiv šampiona Evrope", zaključio je Adžić.


Najčitanije iz sekcije Rukomet