Raonić: Fantastična godina za mene, u 2017. ciljevi još veći

"Godina je bila puna velikih momenata za mene, i ponosno mogu da kažem da sam izašao jači kao igrač i kao osoba“, napisao je Raonić na Fejsbuku
4 komentar(a)
Miloš Raonić, Foto: Reuters
Miloš Raonić, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.11.2016. 09:34h

Igrao je finale Vimbldona i polufinale Australijan opena, osvojio je titulu u Brizbejnu i bio vicešampion u Indijan Velsu. Na kraju će godinu završiti kao treći na ATP listi, iza Endija Mareja i Novaka Đokovića - Kanađanin Miloš Raonić ima više nego dovoljno razloga da bude zadovoljan 2016. godinom...

“Ovo je bila fantastična godina za mene, najbolja do sada. Ostvario sam dva velika dostignuća – finale Vimbldona i mjesto broj tri na svijetu. Godina je bila puna velikih momenata za mene, i ponosno mogu da kažem da sam izašao jači kao igrač i kao osoba“, napisao je Raonić na Fejsbuku, zahvaljujući svom stručnom štabu, sponzorima i fanovima.

"Dugujem veliku zahvalnost svima vama za veliku i nepokolebljivu podršku. Zato, jedno veliko hvala svima koji su me pratili tokom duge teniske sezone".

Miloš je istakao da se ne zadovoljava postignutim:

"Sada se okrećem narednoj sezoni u kojoj će ciljevi biti još veći, a zdravlje neophodno“, dodao je momak rođen u Podgorici.

Bonus video: