NIJE IZGUBIO NI SET

Mario Aleksić ubjedljivim pobjedama osvojio masters do 16 godina

Mario je u prvom meču pobijedio Alberta Makovića rezultatom 6:0 6:0, zatim Veljka Globarevića 6:0 6:1, Mladena Novovića 6:2 6:0, Vukana Zavišina 6:1 6:3 i konačno u finalu, u veoma uzbudljivom meču, savladao je Nermina Hodžića rezltatom 6:4 6:3
261 pregleda 1 komentar(a)
Mario Aleksić, Foto: Privatna arhiva
Mario Aleksić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 31.10.2016. 14:17h

Proteklog vikenda u Ulcinju je organizovan završni turnir iz kalendara TSCG, masters do 16 godina.

Mario Aleksić pokazao je još jedan put da se pred njim nazire svijetla budućnost u muškom tenisu, ostvarivši sve pobjede bez izgubljenog seta, što je prošle godine radio i na evropskoj teniskoj sceni, kada se takmičio u konkurenciji do 14 godina.

Mario je u prvom meču pobijedio Alberta Makovića rezultatom 6:0 6:0, zatim Veljka Globarevića 6:0 6:1, Mladena Novovića 6:2 6:0, Vukana Zavišina 6:1 6:3 i konačno u finalu, u veoma uzbudljivom meču, savladao je Nermina Hodžića rezltatom 6:4 6:3.

Braća Bodin i Mario Aleksić već godinama osvajaju u Crnoj Gori sve što se osvojiti može, a rezultati na evropskoj teniskoj sceni, u veoma jakoj konkurenciji, takođe SU više nego dobri.

Može se slobodno konstatovati da Crna Gora apsolutno može računati na ove mlade sportiste, koji se nameću jedino svojim rezultatima i skromnim ponašanjem.

Pošto je tenis veoma težak i izuzetno zahtjevan sport u svim segmentima, pitanje svih pitanja je, mogu li oni računati na Crnu Goru?!

Preporučujemo za Vas