Đoković: Nadam se da ću i protiv Conge igrati uveče

“Uslovi su drugačiji, sporije je, loptice su teže, ne odskaču mnogo, što mi se iskreno sviđa. Igram protiv Conge koji odlično servira, biće mi potrebni svi povoljni uslovi koje mogu da dobijem”, rekao je Đoković
58 pregleda 0 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Reuters
Novak Đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.09.2016. 09:24h

Novak Đoković se nije naigrao u prethodna dva kola US opena, jer mu je svega šest gemova bilo dovoljno da preskoči 2. i 3. rundu zbog predaja Jiržja Veselog i Mihaila Južnija.

Sada je odigrao čitav meč, ali se nije namučio protiv Kajla Edmunda, kojem je prepustio samo sedam gemova u meču osmine finala (6:2, 6:1, 6:4)

“Sjajan je osjećaj odigrati cio meč. Odigrao sam ga samo u 1. kolu, a sada i u četvrtom, poslije nekoliko čudnih rundi. Zaista mi je drago što sam se vratio, mislim da sam igrao visokim intenzitetom. Kajlu želim sve najbolje. Ima samo 21 godinu i igrao je svoj prvi meč na 'Artur Ešu' i zaslužuje aplauze”, rekao je srpski teniser.

Njegov rival u četvrtfinalu će biti Žo-Vilfred Conga, a prvi reket planete ima samo jednu želju.

“Igrao sam samo uveče, što mnogo volim. Nadam se da će i sljedeći meč biti uveče. Uslovi su drugačiji, sporije je, loptice su teže, ne odskaču mnogo, što mi se iskreno sviđa. Igram protiv Conge koji odlično servira, biće mi potrebni svi povoljni uslovi koje mogu da dobijem”.

Đoković je sredinom trećeg seta tražio pomoć fizioterapeuta, koji mu je izmasirao desni lakat.

“Osjećam se zaista dobro, da budem iskren. Sve je u redu, bila mi je samo potrebna masaža”, smirio je navijače aktuelni šampion.

Bonus video: