Janković: Dobro je da nemam rak

55 pregleda 2 komentar(a)
Jelena Janković, Foto: Beta AP
Jelena Janković, Foto: Beta AP
Ažurirano: 24.04.2016. 09:36h

Nekada prva igračica svijeta Jelena Janković uskoro se vraća na teren nakon teške povrede.

Popularna Džej Džej se povrijedila na svom omiljenom turniru, Indijen Velsu, najznačajniji koji je u karijeri i osvojila.

"Nadam se da ću biti spremna već za Rolan Garos, nakon par mjeseci košmara kroz koji sma prošla. Problem je nastao kada sam podizala neke torbe sportske opreme Fila, a uz svakoj je bilo po 25 kilograma. Srećom, nisam snažnije trgnula prilikom tog posla pa sam izbjegla operaciju. Ovako, teško sam povrijedila mišić na leđima i boljelo me je kada dišem. Tačnije, nedjeljama sam samo mogla da ležim, a ljekari su čak sumnjali i na rak,. Biopsija je, međutim, potvrdila da je bila u pitanju samo cista na žlijezdi na vratu i to su ljekari odstranili. Ipak, četiri nedjelje nijesam trenirala i psihički je za mene sve to bilo veoma teško", naglasila je Janković za Sportski žurnal.

Ona planira da u ovoj sezoni napadne medalju u miksu na Olimpijskim igrama.

"Samo da Nenad Zimonjić i ja budemo zdravi. Nastupićemo na Rolan Garosu u miksu, a ako sve bude kako treba ni medalja u Riju nije daleko. NIsmo igrali na Australien openu, jer je on imao problema sa rukom, ali nadam se da će sve biti u najboljem redu", optimistična je sjajna teniserka.

Bonus video: