Đoković: Želim da prestignem Federera, hoću što više grend slem titula

"Lagao bih kada bih rekao to ni nije cilj koji sam zacrtao"
1979 pregleda 2 komentar(a)
Đoković, Foto: Reuters
Đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.01.2019. 11:09h

Novak Đoković ubjedljivom pobjedom nad Damirom Džumhurom na turniru u Dohi ,započeo je novu sezonu.

"Čestitao bih svima Novu godinu i poželio sve najbolje u 2019. Veoma sam srećan zbog ove pobjede, jer početi na ovaj način turnir i godinu je zaista odlilčno. Ipak, ima tu nekih detalja u igri koje mislim da bih mogao da popravim i jedva čekam da popričam sa stručnim štabom da vidimo da li to možemo da korigujemo do narednog meča", rekao je Đoković.

Ubrzo počinje i Autralijan open.

"Veoma je važno da održim ovakav ritam. Australijski grend slem je zaista specijalan turnir za mene i imam veliku želju da se ponovo borim za titulu. Znam da će biti veoma teško, pošto će još mnogo njih želi pehar, ali u tome je ljepota tenisa", priča Đoković.

Najbolji teniser na svijetu želi da prestigne Rodžera Federera po broju osvojenih Grend slemova. Đoković ima 14, šest manje od Švajcarca.

"Lagao bih kada bih rekao to ni nije cilj koji sam zacrtao. Slemovi su turniri na kojima ću uvijek davati najbolje od sebe, ma koliko mi karijera trajala. Glavni ciljevi su mi da osvojim što više grend slem titula i da se borim za prvo mjesto", iskren je Đoković.

Bonus video: