Danka Kovinić i Bemaks i dalje zajedno

1 komentar(a)
Danka Kovinić, Maša Vukotić, Foto: Privatna arhiva
Danka Kovinić, Maša Vukotić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 30.11.2015. 16:29h

Najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić ne želi da mijenja tim koji pobjeđuje - objavljeno je da je nastavila saradnju sa kompanijom Bemaks, s kojom sarađuje još od 2009. godine.

"Veoma smo počastvovani i ponosni na našu saradnju i na Dankine dosadašnje uspjehe. Očekujemo da ćemo u i narednom periodu biti u mogućnosti da pružimo svu logističku i finansijsku podršku kako bi Danka ostvarila što bolji plasman na WTA listi. Sigurna sam da je i Danka zadovoljna saradnjom sa nama i sve ove uspjehe doživljavamo kao rezultat zajedničke saradnje“, kazala je Maša Vukotić, direktorica za korporativne komunikacije kompanije Bemaks.

Kovinić je istakla da joj sponzorski ugovor sa Bemaksom mnogo znači.

"Od početka je Bemaks bio uz mene i bez njihove podrške i pomoći ne bih došla do ovih rezultata i zaista mi je drago zbog nastavka saradnje“, kazala je Kovinić.

Ona je godinu završila na 57. mjestu na WTA listi.

"Debitovanje na Vimbldonu je poseban dio sezone za mene, veliko iskustvo i zaista je privilegija igrati na tako velikom i prestižnom takmičenju. Jedan od mojih glavnih planova za narednu godinu je da ostanem u TOP 100, da se potrudim da uđem u najboljih 50 i da pokušam da ostvarim normu za Olimpijske igre. Od velikih turnira voljela bih da osvojim Rolan Garos“, istakla je Kovinić.

Bonus video: