Danas u Podgorici počinje "NLB Rojal kup"

Organizator je saopštio da će svečana ceremonija otvaranja početi u 18.30 časova
86 pregleda 0 komentar(a)
NLB Rojal kup, Foto: NLB Rojal kup
NLB Rojal kup, Foto: NLB Rojal kup
Ažurirano: 17.09.2018. 15:20h

Na terenima teniskog kluba As u Donjim Kokotima će se od danas do 23. septembra održati WTA turnir "NLB Rojal kup 2018", saopštio je organizator.

"Riječ je o jedinom profesionalnom ženskom turniru u regionu, koji se igra na otvorenom, a još atraktivnijim ga čini nagradni fond od 25 hiljada dolara. Ljubitelji bijelog sporta imaće priliku da uživaju u igri profesionalnih teniserki iz okruženja i svijeta, iz oko 20 zemalja", navodi se u saopštenju.

Ovogodišnja zvijezda turnira i jedan od favorita je Barbara Has, teniserka koja trenutno zauzima 237. poziciju na WTA listi, a koja je prije dvije godine osvojila "Rojal kup".

Organizator je saopštio da će svečana ceremonija otvaranja početi u 18.30 časova.

Velika je čast najaviti početak još jednog "NLB Rojal kupa". Ponosni smo što smo stalni partner ovog događaja i što uspješna saradnja sa TK "As" traje već mnogo godina. "NLB Rojal kup" dovodi velika teniska imena u Crnu Goru i zato sam siguran da ćemo u narednim danima imati uzbudljive mečeve. Pozivam sve da zajedno pratimo događaje na turniru, da podržimo i navijamo za svoje favorite", rekao je Martin Leberle, glavni izvršni direktor NLB banke.

Bonus video: