Serena već na završnom turniru

“Jedva čekam da se vratim u Singapur da odbranim titulu. Prošle godine sam prvi put igrala tamo, publika je nevjerovatna i zaista sam uživala”, rekla je Vilijams
0 komentar(a)
Serena Vilijams, Foto: Reuters
Serena Vilijams, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.07.2015. 10:33h

Serena Vilijams je postala prva igračica koja je izborila plasman na završni turnir u Singapuru, saopšteno je na sajtu WTA.

Najbolja teniserka svijeta je mjesto među osam najboljih osigurala više od tri mjeseca prije WTA šampionata, zahvaljujući pobjedi nad Britankom Heder Votson u 3. kolu Vimbldona.

“Presrećna sam jer sam postala prva igračica koja se plasirala na završni turnir i jedva čekam da se vratim u Singapur da odbranim titulu. Prošle godine sam prvi put igrala tamo, publika je nevjerovatna i zaista sam uživala”, rekla je Vilijams.

Serena je do sada osvojila 20 grend slem titula i nedostojaju joj dvije da stigne rekorderku u open eri, Štefi Graf.

Mlađa od sestara Vilijams je ove sezone osvojila Australian open i Rolan Garos, a u osmini finala Vimbldona će se sastati sa sestrom Venus.

Očekuje da će navijači na Centralnom terenu podržati njenu stariju sestru i priznaje da bi i ona to uradila da je na njihovom mjestu.

“Očekujem da će više ljudi bodriti Venus. Pa i ja bih navijala za nju. Prošla je kroz toliko toga i ispisala je divnu priču. Ona je velika motivacija za mene, nevjerovatan je individualac. Inspiracija je za mnoge koji su prošli kroz isto”, rekla je Serena.

Bonus video: