Đoković ekspres po Ibrinom ukusu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao seu 3. kolo Rolan Garosa, pošto je nakon 106 minuta savladao Luksemburžanina Žila Milera (6:1, 6:4, 6:4
4 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Reuters
Novak Đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.05.2015. 16:26h

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao seu 3. kolo Rolan Garosa, pošto je nakon 106 minuta savladao Luksemburžanina Žila Milera (6:1, 6:4, 6:4). Iako se Đoković kretao nevjerovatno lako, i igrao mnogo bolje nego u prvom krugu, na kraju drugog seta zatražio je medicinski tajm aut zbog povrede butnog mišića desne noge.

U nastavku, međutim, Đoković je nastavio u istom ritmu i lako je dobio treći, odlučujući set, iako je nakon drugog brejka pri rezultatu 4:1 dozvolio Mileru jedan ribrejk.

Na kraju, Đoković je uz aplauze prosalvio pobjedu sa najvećom fudbalskom zvijezdom u Parizu, Zlatanom Ibrahimovićem, koji je pružao podršku prvom reketu svijeta. Ibrakadabra je nosio kačket sa amblemom prvog reketa svijeta.

Đoković se u 3. kllu najvećeg turnira na šljaci sastaje sa Australijancem Tanasijem Kokinakisom koji je u maratonskom duelu uspio da savlada zemljaka Bernarda Tomića sa 3:2 (3:6, 3:6, 6:3, 6:4, 8:6). Tomić je čak ispustio i tri meč lopte.

Bonus video: