Marej: Moram da pronađem uzroke serije poraza

„Na Australian openu sam izgubio zbog manjka mentalne snage, a sada je u pitanju fizička iscrpljenost. U trećem setu nisam mogao da stojim”, rekao je Marej
5 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2015. 12:03h

Endi Marej je poslije sedmog uzastopnog poraza od Novaka Đokovića, u finalu Mastersa u Majamiju (7:6, 4:6, 6:0), poručio da će morati da potraži uzroke serije neuspjeha.

Marej je za radio BBC rekao da je protiv Đokovića imao nekoliko teških mečeva u kojima je pokazao dobru igru, ali da je to bilo nedovoljno za pobjedu.

„Moram da pronađem uzroke. Na Australian openu sam izgubio zbog manjka mentalne snage, a sada je u pitanju fizička iscrpljenost. U trećem setu nisam mogao da stojim”, rekao je Marej, koji je od Đokovića izgubio i prije dvije sedmice u Indijen Velsu.

„Čekanje se nastavlja”, zaključuje BBC i podsjeća da je Marej posljednji put pobijedio Đokovića u finalu Vimbldona 2013. godine.

Marej se nakon meča i našalio na svoj račun, pošto je napisao da mu nije bilo potrebno jaje kao poklon od Đokovića za Uskrs, aludirajući na 6:0 u 3. setu.

Galerija

Bonus video: