„RASPRODATE“ ZA 13 MINUTA

Saslušanje zbog malverzacija sa kartama za Dejvis kup meč Srbije i Hrvatske

Velika prašina podignuta je nakon što su ulaznice „rasprodate“ za svega 13 minuta i veliki broj Kraljevčana, koji su skoro cijelu noć stajali u redu, ostali praznih ruku. Nezadovoljstvo tom činjenicom po dolasku u Beograd iznio je i najbolji teniser svijeta Novak Đoković.
1 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Beta
Novak Đoković, Foto: Beta
Ažurirano: 02.03.2015. 11:17h

Predsjednik Teniskog saveza Zapadne Srbije Predrag Petronijević saslušan je jutros u policiji zbog malverzacija sa ulaznicama za Dejvis kup meč između Srbije i Hrvatske u Kraljevu.

Petronijević je potvrdio Tanjugu da je dao izjavu u policiji, ali nije želio da govori o optužbama i najavio da će sve da bude pojašnjeno u saopštenju Teniskog saveza Srbije (TS S) tokom dana.

Velika prašina podignuta je nakon što su ulaznice „rasprodate“ za svega 13 minuta i veliki broj Kraljevčana, koji su skoro cijelu noć stajali u redu, ostali praznih ruku.

Nezadovoljstvo tom činjenicom po dolasku u Beograd iznio je i najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

„Izuzetno sam razočaran. Da karte nestanu posle 13 minuta to je prosto nemoguće. U stvari, moguće je ako pustite samo 50 kompleta u slobodnu prodaju, a pritom na internet sajtu, gdje je pisalo da će takođe moći da se kupe, uopšte ni ne budu puštene. Na kraju je ispalo da je sve rasprodato, a prodaja nije ni počela. Jasno je da je tu neko učinio krivičnu radnju i neko za to mora apsolutno da odgovara“, rekao je Đoković za „Blic“.

Meč prvog kola Svjetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta.

Preporučujemo za Vas