Đoković: Ponovo sam spreman za uspjehe

"Posljednje tri nedjelje, na turnirima u Torontu i Sinsinatiju, bile su veoma teške za mene u emotivnom smislu. Ipak, na US openu se osjećam se drugačije"
0 komentar(a)
Đoković, Foto: Beta
Đoković, Foto: Beta
Ažurirano: 26.08.2014. 11:24h

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je danas da su mu neuspjesi na mastersima u Torontu i Sinsinatiju teško pali, ali da je sada spreman da na US openu ide na titulu.

Đoković je turnire u Torontu i Sinisinatiju završio već u osmini finala nakon poraza od Francuza Žoa Vilfreda Conge i Španca Tomija Robreda.

"Posljednje tri nedjelje, na turnirima u Torontu i Sinsinatiju, bile su veoma teške za mene u emotivnom smislu. Nisam uspijevao da pronađem pravu igru i nisam se osjećeao dobro na terenu. Ipak, na US openu se osjećam se drugačije, ponovo sam skoncentrisan i spreman za uspjehe", rekao je Đoković za sajt turnira.

"Zadovoljan sam prvim mečom. Dobro sam udarao lopticu. Dijego je veoma talentovan igrač i veoma je brz na terenu. Nije me pritiskao dovoljno servisima, mislim da mora na tome da poradi, ali odigrao je dobar meč", dodao je Đoković.

Đoković se plasirao u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u tenisu pošto je jutros u Njujorku, poslije 97 minuta igre, savladao Argentinca Dijega Švarcmana sa 6:1, 6:2, 6:4.

Protivnik najboljem teniseru današnjice u narednoj rundi posljednjeg Gren slem turnira sezone biće Francuz Pol-Anri Matje koji je pobedio Žila Milera iz Luksemburga poslije pet setova sa 6:7 (7-9), 7:5, 7:6 (8-6), 6:7 (6-5), 6:1.

Bonus video: