Pobjednici Miladinović i Ušakova

Marko Miladinović iz Srbije i Anastasija Ušakova iz Rusije, pobjednici su međunarodnog teniskog turnira „Nikšić open 2014“ koji je nakod danas završen na terenima teniskog kluba Nikšić
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.08.2014. 12:30h

Marko Miladinović iz Srbije i Anastasija Ušakova iz Rusije, pobjednici su međunarodnog teniskog turnira „Nikšić open 2014“ koji je nakod šest dana danas završen na terenima teniskog kluba Nikšić.

Turnir koji se održava petu godinu za redom dio je reovnog kalendara Evropske teniske asocijacije (Tennis Europe).

Direktor turnira, Srđan Milunović, ističe da se radio o veoma kvalitetnom turniru na kojem je učestvovalo oko 80 tenisera i teniserki iz svih krajeva Evrope uzrasta do 16 godina.

Posebno, kako kaže, raduje što učestvuje veliki broj crnogorskih takmičara.

„Ovim će dobiti priliku da odigravanjem mečeva sa vršnjacima iz inostranstva steknu i učvrste međunarodno iskustvo i dobiju bodove koji će im obezbjediti pozicije na evropskoj rang listi najboljih tenisera“, kazao je Milunović dodajući da se grad na ovaj način promoviše i ako turističko – sportska destinacija.

Shodno pravilima za ovakve turnire nije predviđen nagradni fond već se najboljim učesnicima dodjeljuju sportske nagrade u vidu diploma i pehara kao i sportska oprema.

Bonus video: