Đoković na startu protiv Monaka ili Šardija, Nadal sa Hjuitom ili Haseom

Masters u Majamiju igra se od 19. do 30. marta za ukupan nagradni fond od 5,64 miliona dolara, a titulu brani Marej
0 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Beta/AP
Novak Đoković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.03.2014. 09:51h

Osvajač Indijan Velsa Novak Đoković igraće na startu mastersa u Majamiju sa pobjednikom meča između Argentinca Huana Monaka i Francuza Žeremija Šardija, odlučeno je na žrijebu.

Đoković je na turniru postavljen za drugog nosioca i slobodan je u prvom kolu, a svoj prvi meč odigraće u petak od 20 sati po srednjoevropskom vremenu.

Đoković se nalazi se u dijelu kostura u kojem su Britanac Endi Marej, potencijalni rival u četvrtfinalu, i Švajcarac Rodžer Federer, kojeg je pobijedio u finalu Indijan Velsa, a sa njim bi mogao da se sastane u polufinalu Majamija.

Prvi nosilac na turniru, Španac Rafael Nadal, startuje u drugom kolu protiv pobjednika meča između Australijanca Lejtona Hjuita i Holanđanina Robina Hasea. Na toj strani žrijeba još su osvajač Australijen opena Švajcarac Stanislas Vavrinka (3. nosilac), Čeh Tomaš Berdih (7), Argentinac Huan Martin Del Potro (8) i Amerikanac Džon Izner (10).

Masters u Majamiju, kojeg je Đoković osvojio 2007, 2011. i 2012. godine, igra se od 19. do 30. marta za ukupan nagradni fond od 5,64 miliona dolara, a titulu brani Marej.

Bonus video: