Vavrinka: Ne znam da li sanjam ili ne

"Za godinu dana mnogo toga se desilo i još uvijek ne znam da li sanjam ili ne, a to ćemo vidjeti sjutra ujutro", objasnio Švajcarac
3 komentar(a)
Stanislas Vavrinka, Foto: Beta/AP
Stanislas Vavrinka, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.01.2014. 13:48h

Stanislav Vavrinka je poslije najveće pobjede u dosadašnjoj karijeri, u finalu Australijan opena protiv Rafaela Nadala bio presrećan.

Odmah nakon meča, sjetio se turnira od prošle godine i poraza od Novaka Đokovića nakon pet setova, a posljednji je izgubio 12:10.

"Prošle godine sam imao lud meč protiv Đokovića, izgubio sam ga i plakao sam. Za godinu dana mnogo toga se desilo i još uvijek ne znam da li sanjam ili ne, a to ćemo vidjeti sjutra ujutro. Moram da kažem da mi je žao što je Rafa imao problema sa leđima. On je sjajan momak, moj veliki prijatelj i veliki šampion. Prošle godine je napravio sjajne rezultate i vratio se na prvo mjesto na listi i uvijek je zadovoljstvo d aigram protiv njega“, rekao je nakon meča Vavrinka, koji će na trećem mjestu na ATP listi naslijediti Davida Ferera.

Rafael Nadal nije uspio da stigne do svoje 14. Gren slem titule, po čemu bi se izjednačio sa Amerikancem Pitom Samprasom.

„Bilo mi je veoma teško kada prošle godine nisam mogao da igram ovdje. Vratio sam se, iza mene su dvije sjajne nedjelje i žao mi je što se završilo na ovakav način. Čestitam Stenu, odigrao je sjajan turnir i zaslužio je titulu“, istakao je Španac.

Bonus video: