Jovetić navijao za Noleta

Dva najbolja tenisera dobila su istovjetan poklon - dres Mančester sitija sa Jovetićevim prezimenom i brojem 35
9 komentar(a)
Ažurirano: 14.11.2013. 12:40h

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić sreo se sa najboljim teniserima današnjice, Rafaelom Nadalom i Novakom Đokovićem u ponedjeljak veče nakon spektakularnog finala ATP šampionata u londonskoj 02 areni.

Sa obojicom se, kaže, zna od ranije.

"Upoznao sam se i sa jednim i sa drugim nakon Mastersa u Rimu 2009. godine. Sa Đokovićem sam u kontaktu, dopisujemo se s vremena na vrijeme. I jedan i drugi su momci za desetku i veliki šampioni, među najboljim igračima u istoriji svog sporta. Bilo je super, inače obožavam tenis i stalno ga pratim", kaže Jovetić za “Vijesti”.

Dva najbolja tenisira na svijetu dobila su istovjetan poklon - dres Mančester sitija sa Jovetićevim prezimenom i brojem 35. Đoković je, s druge strane, poklonio Stevanu reket sa potpisom.

"Novak je rekao da bi volio da dođe na utakmicu Mančester sitija, naravno ako bude imao vremena", prenio je crnogorski napadač.

Sa Nadalom, Jovetić je imao jednu značajnu zajedničku temu.

"Pričali smo o njegovoj i mojoj povredi, o tome kako smo se vratili na teren. Prošli smo sličan put. On je nakon teške povrede odmah ponovo postao broj jedan, to mogu samo veliki šampioni. Pitao me kako mi je u Mančesteru".

Nije Rafa bio mnogo razočaran poslije poraza, kaže Jovetić.

"Ne, bio je super raspoložen. Sigurno mu je žao što je izgubio, ali ipak je sezonu završio na prvom mjestu".

Na pitanje za koga je navijao u finalu, Stevan je odgovorio decidno:

"Naravno, za Novaka"!

Crnogorski fudbaler još se oporavlja od povrede mišića lista, zbog koje je već dvije sedmice van stroja.

"Osjećam se puno bolje, vjerujem da ću već naredne sedmice moći da treniram sa ekipom, a nakon toga, nadam se, napokon zaigram u kontinuitetu".

Bonus video: