Ivanovićeva u četvrtini finala turnira u Lincu

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se danas u četvrtfinale turnira u Lincu, pošto je u drugom kolu pobijedila Italijanku Franćesku Skjavone sa 2:0 u setovima (6:3, 7:5)
0 komentar(a)
Ana Ivanović, Foto: Beta AP
Ana Ivanović, Foto: Beta AP
Ažurirano: 09.10.2013. 18:25h

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se danas u četvrtfinale turnira u Lincu, pošto je u drugom kolu pobijedila Italijanku Franćesku Skjavone sa 2:0 u setovima (6:3, 7:5).

Ivanovićeva je za sat i 33 minuta nadigrala Skjavoneovu i tako došla do pete pobjede u međusobnim duelima u isto toliko susreta.

Ivanovićeva je loše počela meč, Italijanka joj je odmah na početku oduzela servis, ali je srpska igračica odmah potom uspjela da uzvrati istom mjerom.

Pri rezultatu 3:2 na servisu je bila Skjavoneova, a Ivanovićeva je sa lakoćom došla do novog brejka, koji je očuvala do kraja tog perioda igre i tako došla do prednosti u setovima.

Ivanovićeva je u drugom setu napravila čak tri brejka, ali je i Skjavone ova u dva puta bila uspješna i uspjela da uzvrati, međutim, treći put 16. teniserka svijeta Italijanki nije dozvolila da dođe do izjednačenja.

Ivanovićeva će se u četvrtfinalu sastati sa boljom iz duela između Slovakinje Dominike Cibulkove i Poljakinje Katržine Piter.

Nagradni fond turnira u Linc iznosi 235.000 dolara.

Bonus video: