Bronza za teniserke Crne Gore

Nakon nesrećnog poraza u polufinalu od Valensije, smogle su snage da sa 2:1 u setovima savladaju Univerzitet Regenzburg iz Njemačke
87 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 09.09.2013. 10:13h

Ogroman uspjeh ženske univerzitetske reprezentacije Crne Gore, koju su činile Ana Tomašević i Danica Krstajić. Nakon nesrećnog poraza u polufinalu od Valensije, smogle su snage da sa 2:1 u setovima savladaju Univerzitet Regenzburg iz Njemačke.

Ana Tomašević je dobila prvi set protiv Melani Rener 6:1, u drugom izgubila istim rezultatom, a treći predala. Rezultat u meču je, ponovo, izjednačila Danica Krstajić, koja je lagano sa 2:0 (6:3, 6:0) pobijedila Kristinu Zentai.

Uslijedio je dubl odluke. Naše su dobile prvi set 6:3, drugi izgubile na isti način, ali su u trećem slavile takođe sa 6:3.

"Osjećam se fantastično, naročito nakon jučerašnjeg bolnog poraza. Smogle smo snage da se vratimo, budemo najbolje kada je najpotrebnije i ova medalja je stigla kao plod timskog duha. Vjerovatno nije niko ni svjestan koliki je ovo uspjeh za Crnu Goru", kazala je za „Vijesti” Ana Tomašević.

Šampionat na kompleksu terena TK Bar je završen trijumfom Univerziteta Moskva i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Bonus video: