„Crvene” u polufinalu

Danica Krstajić i Ana Tomašević igraće u polufinalu Univerzitetskog prvenstva Evrope u Baru.
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.09.2013. 19:14h

Danica Krstajić i Ana Tomašević igraće u polufinalu Univerzitetskog prvenstva Evrope u Baru.

„Crvene” nisu u četvrtak, prilikom žrijeba, imale sreće, izvukle su dobru ekipu Univerziteta Valensija, ali su Španjolke morale da polože rekete pred boljim dvojcem.

Ana Tomašević je u prvom meču poražena od Karole Gonsales (6:0, 6:1), da bi selektorka Fed kup reprezentacije Crne Gore relativno brzo savladala neugodnu, ali očigledno fizički nespremnu Ainau Rubio sa ubjedljivih 2:0 (6:1, 6:1) i tako izborila okršaj odluke u dublu.

"Znala sam da imam teškog rivala i dobru igračicu naspram sebe, koja ima odličan servis, jak forhend i odlično brani polje. Sreća da sam u paru sa Danicom", kroz osmijeh je za „Vijesti” prokomentarisala iskusnija Tomaševićeva.

U dublu odluke, naš par je pokazao svu snagu. „Crvene” su brzo okončale prvi set sa 6:1, malo se mučile u drugom, ali su slavile sa 6:4. Tako su izborile okršaj sa Univezitetom Pariz Dofan, u kojem će danas od 9 sati tražiti plasman u veliko finale.

"Obećala sam medalju i učinićemo sve da dođemo do nje. Stigle smo do najvažnijeg meča, koji nas dijeli od snova. Imamo jakog rivala naspram sebe, mislim da će nam odgovarati rani termin i očekujem veliku borbu i finale", prokomentarisala je uvijek nasmijana Krstajićeva.

Bonus video: