Kreće bitka za polufinale

Reprezentacija Crne Gore u sastavu Danica Krstajić i Ana Tomašević, sjutra od 13 sati boriće se za plasman u polufinale Univerizetskog prvenstva Evrope protiv Univerziteta Valensija
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.09.2013. 19:28h

Poslije fantastične igre u prva tri kola, reprezentacija Crne Gore u sastavu Danica Krstajić i Ana Tomašević, sjutra od 13 sati boriće se za plasman u polufinale Univerizetskog prvenstva Evrope protiv Univerziteta Valensija iz Španije.

Tako je odlučeno voljom žrijeba, iako su „crvene” mogle bolje da prođu, uzevši u obzir činjenicu da su im rivalke mogle biti i univerziteti Amsterdam, Marmara i Ren iz Francuske.

"Moglo je i bolje i lakše, ali mi ne možemo uticati na žrijeb. Očekuju nas naporni dueli i drugačiji sistem takmičenja. Sada se igra na dva dobijena seta, a ukoliko bude neriješeno odlučuje dubl do 10 poena. Nadamo se plasmanu među četiri najbolje ekipe", rekla je za „Vijesti” Krstajićeva.

Svi takmičari ističu da je prvenstvo u Baru jedno od najbolje organizovanih do sada. Još samo nedostaje medalja. Možda nam je ženski dvojac i donese...

Bonus video: