Šarapova otpustila Džimija Konorsa poslije samo jednog meča

Trenutno treća teniserka svijeta se nadala da će saradnja sa osvajačem osam Grend slem titula donijeti uspjehe kakve je postigao Endi Marej od kada je počeo da radi sa Ivanom Lendlom
53 pregleda 0 komentar(a)
Marija Šarapova, Foto: Beta/AP
Marija Šarapova, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.08.2013. 10:05h

Ruska teniserka Marija Šarapova potvrdila je da je završila saradnju sa trenerom Džimijem Konorsom poslije samo jednog meča. Šarapova je u saopštenju istakla da ta saradnja nije ono što joj treba u ovom trenutku u karijeri.

Trenutno treća teniserka svijeta se nadala da će saradnja sa osvajačem osam Grend slem titula donijeti uspjehe kakve je postigao Endi Marej od kada je počeo da radi sa Ivanom Lendlom.

Ipak, taj eksperiment, kako ga nazivaju američki mediji, završen je već poslije jednog meča i poraza u drugoj rundi turnira u Sinsinatiju od Sloun Stivens.

Još kada je objavljeno da će 60-godišnji Konors i Šarapova sarađivati za ljubitelje tenisa je ta veza bila čudna. Razlog za to je što je Konors tokom karijere uvijek bio ratoboran na terenu, ali i nevjerovatno odlučan, dok se za Šarapovu u više situacija ne može reći isto.

Šarapova je tako ostala bez trenera pred US Open, posljednji Grend slem sezone, koji počinje 26. avgusta.

Bonus video: