Stivens šokirala Šarapovu

"Definitivno sam počela loše, lako izgubila prvi set, a u drugom sam gubila 2-0. Nakon toga sam se opustila, nisam imala šta da izgubim i počela sam da dolazim do svoje igre, istakla je Stivens
0 komentar(a)
Sloun Stivens, Foto: Beta AP
Sloun Stivens, Foto: Beta AP
Ažurirano: 14.08.2013. 14:20h

Sloan Stivens, 20-godišnja Amerikanka, šokirala je Mariju Šarapovu na startu Masters turnira u Sinsinatiju - 2:6, 7:6, 6:3.

Treća igračica svijeta bila je apsolutni favorit u ovom duelu i nakon prvog seta se činilo da će lako do pobjede.

Šarapova je na startu drugog povela 2:0, a onda je Stivens zaigrala sjajno, uspjela je da se vrati i dobije u taj brejku.

U trećem setu je na terenu postojala samo Stivens, Šarapova je samo na trenutke bljesnula, ali premalo da izbjegne poraz.

"Definitivno sam počela loše, lako izgubila prvi set, a u drugom sam gubila 2-0. Nakon toga sam se opustila, nisam imala šta da izgubim i počela sam da dolazim do svoje igre. Presrećna sam, ovo je velika pobjeda za mene i daje mi samopouzdanje za nastavka takmičenja", istakla je Stivens.

Šarapova je, sa razlogom, bila razočarana nakon duela.

“Očigledno je da nisam izgubila jer nisam implementirala u igru neke stvari na kojima smo radili. Ti neki elementi na kojima radimo, moram da ih popravim. Teško je kada izgubite u ovoj fazi turnira, ali šta je tu je, moram da dignem glavu i nastavim da radim”, rekla je Ruskinja, koja je napravila čak 60 neiznuđenih grešaka, uz sedam duplih.

Inače, ovo je bio prvi turnir za Ruskinju od kada je počela da radi sa Džimi Konorsom.

Bonus video: