Đoković će i dalje igrati u adidas patikama

"Imam puno povjerenje u ove patike i u njima mi je na terenu jako udobno, što je od suštinskog značaja za tenisera", rekao je Đoković.
151 pregleda 0 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Beta AP
Novak Đoković, Foto: Beta AP
Ažurirano: 31.05.2013. 14:06h

Prvi teniser svijeta Novak Đoković potpisao je ugovor sa kompanijom Adidas, čije će patike i dalje nositi na takmičenjima, saopšteno je danas.

Kako se navodi, Đoković je ove nedjelje na Rolan Garosu prvi put nosio patike "Barricade 7".

"Adidas Barricade su moje omiljene patike. Nosim ih već godinama i isprobao sam sve generacije ovog modela. Imam puno povjerenje u ove patike i u njima mi je na terenu jako udobno, što je od suštinskog značaja za tenisera", rekao je Đoković.

"Moji pokreti su veoma specifični i dinamični, uz mnogo iskoraka i proklizavanja, tako da je neophodno da mi patike pružaju pravu stabilnost, ali da u isto vrijeme imaju optimalnu težinu i da omogućavaju postizanje najboljih rezultata, a to mi Barricade i pružaju. Adidas mi je obezbijedio najbolje patike koje mi možda pomognu da prvi put osvojim Rolan Garos", dodao je srpski teniser.

Potpredsjednik globalnog sportskog marketinga Adidasa Vensan Montaleskot rekao je da je ta kompanija ponosna što sarađuje sa najboljim svjetskim teniserom.

Bonus video: