Voznijacki izgubila pa objasnila da se nije vjerila

"Prsten je poklon koji sam dobila za Božić, a stao je na ovaj prst. Stavila sam ga i odjednom se priča da sam vjerena. Ali, nisam", objasnila je Voznijacki.
60 pregleda 0 komentar(a)
Voznijacki, Foto: Beta/AP
Voznijacki, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.12.2012. 15:28h

Prvi dolazak Karoline Voznijacki na turnir u Brizbejnu završio se porazom u prvom kolu, pošto je kvalifikantkinja Ksenija Pervak pobijedila u tri seta, 2:6, 6:3, 7:6.

Voznijacki je 2010. i 2011. godinu završavala na prvom mjestu WTA liste, ali još nije osvojila veliki turnir. Pažnju javnosti u Brizbejnu privukao je i njen gost, prvi golfer svijeta Rori Mekilroj. Par je, međutim, demantovao da se vjerio, iako se 22-godišnja Dankinja fotografisala sa novim prstenom na lijevoj ruci po dolasku u Australiju.

"Prsten je poklon koji sam dobila za Božić, a stao je na ovaj prst. Stavila sam ga i odjednom se priča da sam vjerena. Ali, nisam", objasnila je Voznijacki.U prvom kolu Brizbejna desilo se još jedno iznenađenje, pošto je deveta teniserka svijeta Samanta Stosur izgubila od 41. na rang listi WTA, Sofije Arvidson u dva seta, 7:6, 7:5. Stosurova je tako nastavila seriju loših rezultata u svojoj Australiji još od osvajanja grend slema u Melburnu 2011. godine.

Bonus video: