Fiš ne igra na Australijen openu

Iako je njegovo stanje iz dana u dan sve bolje, medicinski tim ne želi da rizikuje i odlučili su mu ne daju zeleno svjetlo da igraju u Melburnu
1 komentar(a)
Mardi Fiš, Foto: Reuters
Mardi Fiš, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.11.2012. 10:40h

Iako do početka Australijen opena ima više od mjesec i po dana, već se zna da Mardi Fiš neće biti u stanju da igra na prvom Grend slem turniru u 2013. godini.

Američki teniser je imao ozbiljne zdravstvene problemima nakon što je utvrđeno da je ima aritmiju, nakon čega je u maju i operisan.

Iako je njegovo stanje iz dana u dan sve bolje, medicinski tim ne želi da rizikuje i odlučili su mu ne daju zeleno svijetlo da igraju u Melburnu.

"Dobra vijest je da se Mardi osjeća bolje i polako, ali sigurno, priprema se za povratak na teren. On je već počeo sa osnovnim vježbama, ali je suviše rano govoriti o povratku. Australijen open je nerealan cilj, pa čak i sada mogu da kažem da on sigurno neće igrati u Melburnu. Ako sve bude išlo po planu, Mardi bi trebalo da igra na turniru u San Hozeu, koji je zakazan za februar", rekao je Džon Tobajas, menadžer američkog tenisera.

Bonus video: